Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2024

Допомагала «усувати невідповідності" при реєстрації ввезеного з-за кордону автомобіля: повідомлено про підозру співробітниці Експертного центру на Прикарпатті

    

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру співробітниці одного з підрозділів експертної служби МВС за фактом одержання неправомірної вигоди  (ч.3 ст 354 КК України).

За даними слідства, підозрювана за грошову винагороду вирішувала питання щодо безперешкодного огляду та реєстрації транспортного засобу, ввезеного з-за кордону. Зокрема, використовуючи свої повноваження у протиправних цілях, вона допомагала оформляти документи поза чергою, а також усувати невідповідності щодо технічного стану та дати випуску автівки.

Досудове розслідування у кримінальному провадження здійснюють слідчі СУ ГУПН в області, за оперативного супроводу Івано-Франківського Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 125