Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2024

Внаслідок службової недбалості спричинено матеріальну шкоду на суму 4,7 млн грн - повідомлено про підозру інспектору природно заповідного фонду

  

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру інспектору природного заповідного фонду за фактом неналежного виконання посадових обов’язків, що завдано шкоди навколишньому природному серидовищу (ч. 2 ст. 367 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, шо внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків підозрюваним на території ввіреного йому під охорону кварталу Карпатського НПП здійснено самовільне рубання на території природно-заповідного фонду 27 дерев різних порід.
 
Внаслідок вищевказаних незаконних рубок спричинено матеріальну шкоду в розмірі 4,7 млн грн.
 
За вказане правопорушнику  загрожує покарання у виді  позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі П’ятого слідчого відділу (з дислокацією у м. Івано-Франківську) ТУ ДБР, розташованого у місті Львові.

кількість переглядів: 70