Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2024

В обласній прокуратурі відбулась робоча зустріч з представниками бізнес-асоціацій Прикарпаття

  

Питання дотримання прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності під час досудового розслідування у кримінальних провадженнях обговорили 04 березня 2024  року в Івано-Франківській обласній прокуратурі в рамках робочої зустрічі керівництва обласної прокуратури з представниками бізнес-асоціацій в регіоні.
 
Зустріч проходила під головуванням керівника обласної прокуратури Романа Хими.
 
  У заході взяли участь перший заступник керівника обласної прокуратури Андрій Байдак, начальник структурного підрозділу обласної прокуратури Олег Бурмей, начальник ГУ ДПС в Івано-Франківській області Ірина Столярик, представник ВГО «Асоціація платників податків України» Олена Решетило, представник Торгово-промислової палати України Марія Савка, представник громадської спілки «Бізнес асоціація Івано-Франківська» Едуард Веліканов.
 
Учасники обмінялися думками щодо взаємодії в умовах воєнного стану, недопущення тиску на бізнес з боку правоохоронних та контролюючих органів.
 
 
«Ми маємо забезпечити баланс між завданнями кримінального провадження та захистом підприємництва. Особливо зараз, в умовах військової агресії рф проти України, важливо запобігти неправомірному втручанню у діяльність доброчесного бізнесу, який наповнює бюджет та інвестує в економіку», - зазначив Роман Хима.
 
 
 
 
За результатами зустрічі були підготовлені пропозиції щодо подальшої співпраці бізнес-асоціацій з органами прокуратури, обміну інформацією та оперативного реагування на будь-які прояви безпідставного тиску на бізнес.
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 229