Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2024

Отримав товар через «закладки» - повідомлено про підозру прикарпатцю, який замовляв для збуту психотропи в особливо великих розмірах

     

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Івано-Франківська місцевому мешканцю повідомлено у замаху на збут психотропної речовини в особливо великому розмірі ( ч.2 ст. 15, ч. 3 ст. 307 КК України).
 
За даними досудового розслідування, 27-річний чоловік з метою збуту замовив через Telegram-канал психотропну речовину - амфетамін, яку мав забрати у вигляді «закладки» на території Ямницької територіальної громади.
 
Наприкінці грудня минулого року він відправив за пакунком із психотропами свого знайомого, який не був обізнаний щодо протиправної діяльності. Під час перевезення «товару» чоловіка зупинили правоохоронці, які й виявили заборонену речовину.
 
Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить понад 150 000 гривень.
 
Наразі вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу. Встановлюються також канали постачання психотропної речовини.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі Івано-Франківського РУП  ГУНП в області.
 
Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 673