Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2023

На Прикарпатті за адмінкорупцію притягнуто до відповідальності директора комунального закладу, який преміював себе та сина на майже 400 тис. грн

     

Прокурори Коломийської окружної прокуратури довели у суді вину директора одного з місцевих комунальних закладів у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією (ч.1 та ч.2 ст.172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення).
 
Встановлено, що посадовець приймав рішення в умовах реального конфлікту інтересів. Упродовж 2021-2023 років він видавав накази про преміювання себе та свого сина на загальну суму - 400 тис. грн..
 
Працівники Управлінням стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області ДСР Національної поліції України склали стосовно нього 80 протоколів про  адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.
 
Коломийський міськрайонний суд визнав посадовця винним у вчиненні вказаних адміністративних правопорушень та наклав на нього стягнення у виді штрафу.
 
Після набрання постанови судді законної сили буде вирішене питання щодо внесення відомостей про порушника до електронної бази даних "Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення".
 

кількість переглядів: 972