Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2023

В Івано-Франківську повідомлено про підозру так званій «начальниці управління праці і соціальної політики», яка працює з окупантами в зоні бойових дій

    


За процесуального керівництва прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури жительці Херсонщини повідомлено про підозру у колабораційній діяльності ( ч. 5 ст. 111-1 КК України).
 
За даними слідства, підозрювана добровільно пішла на співпрацю з представниками держави-агресора. У грудні 2022 року вона прийняла пропозицію щодо зайняття посади у незаконних органах влади на тимчасово окупованій території.
 
Підозрювана стала «начальником управління праці і соціальної політики» в місті Гола Пристань. На цій посаді вона популяризує окупаційну владу та бере участь в заходах політичного характеру на підтримку країни-агресора.
 
Разом з керівництвом цього незаконного органу підозрювана організовує виїзди так званих мобільних соціальних офісів у зону бойових дій.
 
Спеціальне досудове розслідування проводиться слідчими Управління СБУ в Івано-Франківській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 972