Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2023

На Франківщині повідомлено про підозру чотирьом наркоторговцям

   

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру особам, які виготовляли, зберігали, перевозили та збували наркотики в особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307 КК України).
 
Слідством встановлено, що група з 4 осіб упродовж березня-вересня 2023 року на території Івано-Франківської та Львівської областей систематично незаконно сіяли та вирощували нарковмісні коноплі, незаконно виготовляли, перевозили та зберігали з метою збуту, а також систематично незаконно збували особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс в особливо великих розмірах.
 
Встановлено 5 місць посіву та вирощування (плантацій), на яких росло понад 1300 рослин коноплі.
 
В ході проведених обшуків вилучено насіння канабісу, понад 10 кг приготовленого для збуту канабісу, понад 900 тис. грн, отриманих від злочинної діяльності, банківські картки, мобільні телефони, ноутбуки, комп’ютери, зброю і транспортні засоби.
 
Також усім чотирьом зловмисниками обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
 
На даний час проводяться експертизи, слідчі та процесуальні дії для встановлення всіх фактичних обставин, викриття та притягнення до кримінальної відповідальності, причетних до вчинення злочинів.
 
Досудове розслідування проводять слідчі ГУНП в Івано-Франківській області. Кримінальне провадження зареєстроване за матеріалами УСБУ в Івано-Франківській області.
 
 

кількість переглядів: 646