Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2023

Через Карпати до Румунії за 4000 доларів США: на Прикарпатті викрили чергову схему незаконного переправлення військовозобов’язаних

     

За процесуального керівництва Надвірнянської окружної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру  в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).
 
За даними слідства, 28-річний підозрюваний налагодив схему переправлення військовозобов'язаних через державний кордон поза межами пунктів пропуску. За 4 000 доларів США  він організовував виїзд до Румунії.
 
Разом зі спільниками підозрюваний забезпечував перевезення до прикордонної території та переведення через ліс в обхід пунктів пропуску. В якості авансу за «послугу» він брав 1 000 доларів США.
 
Організатору незаконного переправлення обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
 
Наразі слідство встановлює інших співучасників правопорушення.
 
Заходи з викриття за процесуального керівництва окружної прокуратури здійснювали співробітники СБУ із слідчими Надвірнянського РВП ГУНП в Івано-Франківській області.
 
 Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде
 
 
 

кількість переглядів: 1475