Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2023

На Франківщині повідомлено про підозру чоловіку, який зарізав свого батька

   

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру 46-річному жителю Коломийського району, який убив свого батька (ч. 1 ст. 115 КК України).
 
Слідством встановлено, що чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на побутовому ґрунті вчинив словесний конфлікт зі своїм батьком. Під час конфлікту за допомогою ножа наніс один удар в область грудної клітки спереду, спричинивши потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок чого останній помер на місці події до приїзду швидкої медичної допомоги.
 
Зловмисника одразу затримали в порядку ст. 208 КПК України та наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
 
За вказане кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі  СУ ГУНП в Івано-Франківській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 1617