Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2023

Підтримка і захист підприємництва на Прикарпатті: прокуратура налагоджує діалог з представниками бізнес-спільнот (ФОТО)

    

Питання захисту прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності під час розслідування кримінальних проваджень обговорили в Івано-Франківській обласній прокуратурі 2 березня на зустрічі із представниками бізнес-асоціацій.

Під час зустрічі представники бізнес-спільнот Прикарпаття повідомили про актуальні проблемні питання, а також висловили свою підтримку ініціативі прокуратури щодо співпраці.
 
                                                                                                          
Прокурори поінформували про дотримання прав суб’єктів господарювання під час проведення досудового розслідування у кримінальних провадженнях, протидію протиправному втручанню у їх діяльність з боку правоохоронних органів.

Злагоджена робота та довіра бізнесу до державних інституцій створює передумови для ефективного інвестування в економіку України, а забезпечення прав та інтересів суб’єктів господарювання – запорука наповнення бюджетів усіх рівнів.

Захід відбувся за участі начальника управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора, а також провідних бізнес-асоціацій України, які долучилися в режимі відеоконференції.
 
Довідково: інформацію про факти порушень прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності або тиску на них з боку правоохоронних органів можна надавати до Івано-Франківської обласної прокуратури -
телефон «гарячої лінії» (0342)-75-05-76
електронна адреса -  [email protected].
 

кількість переглядів: 1014