Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2021

За незаконну зміну права власності судитимуть колишнього держреєстратора (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Івано-Франківська завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього державного реєстратора однієї із сільських рад за фактами зловживання повноваженнями та вчинення несанкціонованих дій з інформацією, що обробляється в автоматизованій системі, які заподіяли значну шкоду (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

За даними слідства, обвинувачений на підставі документів, які не є достатніми для прийняття такого рішення, протиправно змінив право власності на виробничо-складські приміщення площею 596 кв. м та земельну ділянку, спричинивши потерпілій особі збитки на суму 4,1 млн грн.
 

З метою відшкодування завданих збитків накладено арешт на майно на суму 4 млн грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Івано-Франківського РУП ГУНП в області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1048