Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.10.2020

На Прикарпатті учасників організованої злочинної групи підозрюють у наркоторгівлі (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру організатору та 4 учасникам організованої злочинної групи, яка займалась незаконним виробництвом та збутом наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2, 3 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 317 КК України).

За даними слідства зловмисники облаштували лабораторію в орендованому дачному будинку на Львівщині, де виготовляли наркотичні засоби та психотропні речовини. Потенційним клієнтам наркоділки збували ЛСД, МДМА, канабіс та амфетамін під час особистих зустрічей, а також поштою.

У ході обшуків вилучено понад 800 піґулок екстазі, марки «ЛСД», майже 200 грамів амфетаміну, лабораторне обладнання, чорнові записи і грошові кошти, ймовірно одержані злочинним шляхом.

Під час досудового розслідування підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, його здійснюють слідчі СУ ГУ НП в області за оперативного супроводу Управління СБУ в області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
    
 


Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1475