Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2020

На Прикарпатті припинено незаконну діяльність двох наркоділків (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури оперативники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області спільно зі слідчими обласної поліції затримали в порядку ст. 208 КПК України двох мешканців Прикарпаття. На даний час фігурантам повідомлено про підозру в незаконному збуті психотропних речовин, вчиненому повторно особами, які раніше вчиняли одне із кримінальних правопорушень, передбачених статтями 308-310, 312, 314, 315, 317 КК України (ч. 2 ст. 307 КК України).

За версією слідства, підозрювані, будучи раніше судимими за вчинення аналогічних злочинів, у період із квітня по жовтень 2020 року придбавали та збували наркозалежним особам амфетамін.

У ході обшуків за місцями проживання фігурантів виявлено й вилучено пакети із порошкоподібною та рослинною речовинами, фольгові згортки, таблетки, електронні ваги, пристрої для викурювання, предмети, схожі на набої для зброї, грошові кошти та інші речові докази.

Наразі перевіряється причетність до протиправної діяльності інших осіб, встановлюються канали надходження психотропних речовин.

Слідство триває.

 

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1498