Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2020

На Прикарпатті затримали наркоторговця (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури затримано в порядку ст. 208 КПК України й повідомлено про підозру в незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України) 23-річному жителю обласного центру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства, підозрюваний упродовж травня-вересня 2020 року збував наркозалежним особам наркотичні засоби  та психотропні речовини.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 200 таблеток «Екстезі», 35 таблеток «Метадон», пакети та фольгові згортки із  порошкоподібною і рослинною речовинами, 2 предмети, схожі на пістолети, грошові кошти та інші докази, що вказують на причетність фігуранта до інкримінованого йому злочину.

Наразі перевіряється причетність до протиправної діяльності інших осіб, встановлюються канали надходження наркотичних засобів та психотропних речовин.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває та здійснюється відділом розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУ НП в області.
 
 
 

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1746