Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2019

Прокуратура передала до суду справу щодо організованої групи, яка займалась сутенерством на території Прикарпаття

                   

Прокуратура Івано-Франківської області скерувала до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 302 («Створення або утримання місць розпусти і звідництво»), ч. 3 ст. 303 («Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією»), ч. 1, ч. 2 ст. 317 («Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»), ч. 2 ст. 189 («Вимагання»), ч. 2 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») КК України щодо організованої групи, яка займались сутенерством на території області.
 

Встановлено, що впродовж 2018-2019 років організована група, до складу якої входило двоє жінок та чоловік, займались втягуванням в проституцію осіб жіночої статі, організовували та контролювали їхню діяльність з надання послуг сексуального характеру, отримували та розприділяли прибутки, орендували житло для проживання жінок.
 

Під час досудового розслідування всім трьом фігурантам було обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із визначенням застави.
 

За вчинене їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2196