Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2019

Прокурор області провів координаційну нараду для керівників правоохоронних органів Прикарпаття (ФОТО)

                       

 
27 лютого 2019 року в прокуратурі Івано-Франківської області під головуванням прокурора Івано-Франківської області Олександра Стратюка за участю керівників правоохоронних органів регіону на координаційній нараді обговорено стан протидії злочинності на пріоритетних напрямах діяльності, а саме: у бюджетній системі, у сферах використання природних ресурсів та боротьби зі злочинами з ознаками корупції.
 
 

Прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк зауважив, що правоохоронними органами вжито ряд організаційно-практичних та координаційних заходів, які сприяли досягненню певних результатів на пріоритетних напрямах, поліпшенню криміногенної ситуації, створенню належних умов ефективної роботи органів досудового розслідування та функціонування правоохоронної системи.
 

Разом з тим, існують певні проблемні питання, які потребують спільного вирішення.
 
 

Завдання правоохоронців – у межах компетенції вживати заходів для виявлення та розкриття злочинів, а також недопущення їх учинення.
 
 

Тому в ході проведення координаційної наради розроблено спільні організаційно-практичні заходи, які дадуть змогу більш активно та ефективно протидіяти злочинності на пріоритетних напрямах діяльності.
 


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2030