Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.09.2017

За несвоєчасне подання декларації оштрафували прикарпатського депутата

          

Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури забезпечено участь у судовому розгляді справи про адміністративне правопорушення з ознаками корупції за ч.1 ст. 172-6 КУпАП, вчинене депутатом міської ради.

Так, вказаного депутата притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог ст. 45 ЗУ «Про запобігання корупції», у зв’язку із несвоєчасним поданням декларації, та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 50 н.м.д.гр.

Рішення суду набрало законної сили.

Крім того, прокурором відділу забезпечується участь у розгляді аналогічної справи щодо депутата Долинської районної ради, який також є директором однієї із шкіл райцентру.

 Варто також зазначити, що під час моніторингу Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на предмет дотримання суб’єктами декларування вимог антикорупційного законодавства України в частині зобов’язань щодо фінансового контролю прокурори виявили факти неподання електронних декларацій 39 посадовцями Долинського району.

Наразі прокуратура скерувала матеріали щодо вказаних осіб у правоохоронні органи.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2491