Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2024

Вбили знайомого та закопали його тіло у лісі – підозрюють двох чоловіків на Прикарпатті

        

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом місцевим жителям за фактом вбивства та розбою ( п.12, ч.2 ст. 115, ч.4 ст.187 КК України).

Слідством встановлено, що 32-річний та 35-річний раніше судимі жителі Калуша жорстоко побили двох своїх знайомих. Один з потерпілих помер на місці.

Подія сталася 5 квітня цього року в одному із сіл Калуського району. Тоді під час розпивання спиртних напоїв підозрювані з метою заволодіння майном побили свого знайомого до втрати свідомості. Після цього між ними виник конфлікт із 36-річним чоловіком. Вони били його доки той перестав подавати ознаки життя. Щоб приховати сліди злочину підозрювані вивезли тіло у лісовий масив і закопали.

У четвер, 11 квітня правоохоронці затримали підозрюваних. Наразі за клопотанням прокурора суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУПН в Івано-Франківській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду
 

кількість переглядів: 140