Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2022

В обласній прокуратурі проаналізували особливості розслідування фактів ДТП на Прикарпатті

   

У п’ятницю, 21 січня в Івано-Франківській обласній прокуратурі в режимі відеоконференції відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Особливості досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях  про кримінальні правопорушення за фактами дорожньо-транспортних пригод, проблемні питання та шляхи їх вирішення».
У заході взяли участь керівники та заступники структурних підрозділів обласної прокуратури, керівники окружних прокуратур та їх заступники, начальники і їх заступники слідчих підрозділів районних управлінь (відділів) ГУНП в області, начальник та заступник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в області.
Відкрив семінарське заняття заступник керівника Івано-Франківської обласної прокуратури Василь Стефанець, який наголосив на важливості координації та активізації зусиль правоохоронних органів при розслідуванні кримінальних проваджень цієї категорії.
Так, у 2021 році на Прикарпатті зросла кількість порушень правил безпеки руху та експлуатації транспорту. Поряд з цим спостерігається зменшення кримінальних правопорушень за фактами дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками, незаконного заволодіння транспортними засобами.
 20220121_100537-2.jpg
Учасники семінару обмінялись досвідом та розглянули проблемні питання,які виникають при розслідуванні таких кримінальних правопорушень.
 

кількість переглядів: 1016