Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2021

Керівник обласної прокуратури Роман Хима проінформував про результати роботи відомства на засіданні сесії Івано-Франківської облради

  

У п’ятницю, 10 вересня, керівник Івано-Франківської обласної прокуратури Роман Хима відповідно до вимог Закону України «Про прокуратуру» виступив перед депутатським корпусом та представниками засобів масової інформації на дев'ятій сесії обласної ради.
 

Керівник прокуратури проінформував про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати реформування органів прокуратури Івано-Франківської області.

Роман Хима зосередив увагу на пріоритетних напрямах прокурорської діяльності: у сфері протидії корупції, земельних відносин, щодо захисту прав дітей та з питань реалізації представницьких повноважень органів прокуратури.

Так, за І півріччя 2021 року зменшилась загальна кількість злочинів, знизився рівень підліткової злочинності.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронних органів вдалось активізувати діяльність щодо протидії злочинам у сфері господарської діяльності, хабарництву. Під процесуальним керівництвом прокурорів до суду направлено 60 обвинувальних актів про корупційні кримінальні правопорушення, із яких 24 – про вчинення таких злочинів у бюджетній сфері, 13 – у сфері земельних відносин, по 2 – у кредитно-фінансовій системі та сфері охорони довкілля.

За остаточними результатами досудового розслідування протягом I півріччя 2021 року розкрито понад 2 тисячі кримінальних правопорушень.
 
Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1512