Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2020

За процесуального керівництва прокуратури на Прикарпатті розкрито 2 вбивства (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури одразу у 2 населених пунктах Прикарпаття затримано осіб за підозрою в умисних вбивствах (ч. 1 ст. 115 КК України).

Трагічні події трапились у с. Стопчатів Косівського району та с. Лоєва Надвірнянського району.

У с. Стопчатів 57-річний чоловік вирішив після розпивання алкоголю помститись 29-річному співчарочнику, у нічну пору доби проник до його помешкання та сокирою наніс чотири удари в різні ділянки тіла.
 

У с. Лоєва під час розпивання спиртних напоїв між двома чоловіками виник конфлікт, у ході якого один завдав іншому ряд ударів палицею.
 

Від отриманих травм потерпілі померли на місці події.

Невдовзі після скоєних кримінальних правопорушень зловмисників було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі жителю Косівського району повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру іншому зловмиснику та обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Чоловікам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 
Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1417