Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2020

На Прикарпатті правоохоронці припинили діяльність наркоугрупування (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області двом особам повідомлено про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 2 ст. 307 КК України) та  обрано запобіжні заходи у виді триманні під вартою. Ще двом - повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

У ході 20 обшуків за місцем «виробництва» і проживання фігурантів у Львівській та Івано-Франківській областях вилучено понад 800 піґулок екстазі, марки «ЛСД», майже 200 грамів амфетаміну, лабораторне обладнання для виготовлення психотропів, чорнові записи і грошові кошти, одержані злочинним шляхом.
 
 
 


   
Документування протиправної діяльності здійснювалось співробітниками УСБУ та слідчими Нацполіції в області під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури  Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1779