Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2020

Під процесуальним керівництвом прокуратури Прикарпаття поліцейському, який скоїв ДТП, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, повідомлено про підозру

 

 

За процесуального керівництва прокуратури Івано-Франківської області повідомлено про підозру поліцейському одного з відділів Головного управління Національної поліції в Закарпатській області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Досудовим розслідуванням, яке здійснюється Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові, установлено, що правоохоронець, рухаючись автомобілем в одному із сіл Івано-Франківської області, перевищив допустиму швидкість руху, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. У результаті автомобіль, за кермом якого був підозрюваний, виїхав на узбіччя та здійснив наїзд на 14-річну дівчину-пішохода, яка отримала тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до ампутації ноги.
 

Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1978