Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2020

На Прикарпатті прокуратура спільно з податковою міліцією виявила підпільний цех із виготовлення алкогольної продукції та вилучила незаконно виготовлену алкогольну продукцію у значній кількості

                             

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного обігу підакцизних товарів.

Під час проведення санкціонованих обшуків у межах розслідування зазначеного кримінального провадження працівниками ГУ ДФС в області  виявлено і вилучено на одному зі складських приміщень м. Івано-Франківська та в помешканні громадян 5 тис. 750 літрів незаконно придбаного спирту, 222 літри незаконно виготовлених лікеро-горілчаних виробів та значну кількість (472 пачки) тютюнових виробів із наклеєними ймовірно підробленими марками акцизного податку.

За попередніми даними вартість вилученого майна складає близько 2 млн грн.
 
 
 

На даний час призначено необхідні судові експертизи, проводяться інші першочергові слідчі дії.

Розслідування проводиться за ч.2 ст.199 (виготовлення, придбання, перевезення чи збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку, вчинене групою осіб), ч.1 і ч.2 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.
 

Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1976