Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2019

Прокурор Івано-Франківської області представив колективу першого заступника (ФОТО)

            

19 грудня 2019 року прокурор Івано-Франківської області Юрій Фреїшин представив колективу свого першого заступника.
 
 
Наказом Генерального прокурора України від 19.12.2019 на цю посаду призначено Стефанця Василя Михайловича.

Юрій Фреїшин охарактеризував новопризначеного заступника як відповідального, чесного та цілеспрямованого прокурора, досвідченого керівника, людину з високими моральними якостями.

У свою чергу Василь Стефанець запевнив, що докладе максимум зусиль задля належного виконання покладених на нього обовязків та працюватиме над зміцненням авторитету прокуратури Івано-Франківщини й органів прокуратури в цілому.

Довідково: Стефанець Василь Михайлович закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Розпочав свою трудову діяльність у 1998 році в органах прокуратури Івано-Франківської області з посади стажиста-помічника прокурора Косівського району Івано-Франківської області. В подальшому працював на різних прокурорсько-слідчих посадах прокуратури Івано-Франківської області, у тому числі – Івано-Франківського міжрайонного природоохоронного прокурора Івано-Франківської області, заступника Коломийського міжрайонного прокурора, прокурора Тлумацького району, начальником та заступником управлінь прокуратури Івано-Франківської області.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2907