Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2018

У Прокуратурі Івано-Франківської області відбувся брифінг щодо затримання 4 осіб, причетних до вибуху в ресторані «Старий Косів» (ФОТО)

                               

Сьогодні, 7 вересня, у прокуратурі Івано-Франківської області відбувся брифінг заступника начальника відділу прокуратури області Юлії Баландіної за участю заступника начальника кримінальної поліції ГУНП в Івано-Франківській області Ігоря Мартищука.
 
 

Правоохоронці повідомили, що на даний час у порядку ст. 208 КПК України затримано 4 осіб, причетних до вибуху в ресторані «Старий Косів», що в місті Косів. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 («Умисне знищення або пошкодження майна») Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 

Крім цього, в помешканнях фігурантів проведено санкціоновані обшуки, де вилучено предмети для виготовлення вибухівки, зброю та грошові кошти. Призначено ряд експертиз, проводяться слідчі дії.
 

Нагадаємо, що 06.09.2018  в ресторані «Старий Косів», який знаходиться у місті Косів, стався вибух, унаслідок чого пошкоджено приміщення закладу.
 
 

Встановлено, що підозрювані, застосовуючи вибухову речовину, шляхом підриву пошкодили приміщення ресторану. В результаті невідкладних пошуків зловмисників правоохоронці затримали групу із 4 осіб віком від 23 до 60 років причетних до злочину. Двоє з них – мешканці Косівського району, двоє – Закарпатської області.
 

За вчинене їм загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.
 

Досудове розслідування триває.
 


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2036