Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.05.2018

На Прикарпатті землевпорядник однієї із сільських рад Тисменицького району «погорів» на хабарі

                                      

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди.
 

Встановлено, що протягом березня-травня 2018 року спеціаліст-землевпорядник однієї із сільських рад Тисменицького району Івано-Франківської області вимагав, а 15.05.2018 одержав неправомірну вигоду від місцевої жительки в сумі 450 доларів США за видачу їй довідки про те, що на земельній ділянці, власником якої є її колишній чоловік, відсутні будь-які об’єкти житлової та нежитлової забудови, хоча насправді такі об’єкти є.
 

На даний час зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») Кримінального кодексу України.
 

За вчинене посадовцю загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна.



Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2352