Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2017

У прокуратурі Івано-Франківської області відбулись урочистості з нагоди професійного свята

                             

У п’ятницю, 01 грудня, в приміщенні актової зали прокуратури під головуванням першого заступника прокурора Івано-Франківської області Володимира Торованина відбулись урочистості з нагоди Дня працівників прокуратури.

Традиційно свято розпочиналось із виконання Державного Гімну України.

Після цього з вітальним словом виступали заступник голови Івано-Франківської державної адміністрації Марія Савка, заступник голови Івано-Франківської обласної ради Сергій Басараб, начальник Національної поліції Прикарпаття Віктор Шкутов, начальник Управління Служби безпеки в Івано-Франківській області Петро Дідух та інші.

Гості свята побажали керівництву та працівникам прокуратури міцного здоров’я, сили духу, сімейного затишку і здійснення найбажанішого, висловили повагу до нелегкої праці прокурора та нагородили найкращих працівників.

За вагомий внесок у реалізацію правової політики, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята прокурорів нагородили класним чином, званнями, почесними грамотами, відзнаками, іменними годинниками, нагрудними знаками та інше.

У своїй промові перший заступник прокурора області поділився з присутніми результатами роботи, зазначив, що попри певні недоліки динаміка є позитивною.
 

Крім цього, Володимир Торованин побажав підлеглим працівникам наполегливості, принциповості й витримки для реалізації принципу верховенства права.

Свято завершилось виконанням Гімну України.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1975