Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Про розгляд запитів на інформацію у вересні 2013 року

У вересні 2013 року до прокуратури Івано-Франківської області надійшло 4 запити на інформацію.
За вказаний період розглянуто 3 запити. За належністю іншому розпоряднику інформації направлено 1 запит.
За результатами розгляду прокуратурою області надано інформацію на 2 запити, на 1 запит надано роз’яснення.

Загалом упродовж 9 місяців 2013 року до органів прокуратури Івано-Франківської області надійшло 68 запитів на інформацію. За вказаний період органами прокуратури області розглянуто 55 запитів. За належністю іншим розпорядникам інформації направлено 13 запитів, з яких 5 – підпорядкованим прокурорам.

За результатами розгляду надано інформацію на 26 запитів, на аналогічну кількість запитів надані роз’яснення, у 3 випадках у наданні інформації відмовлено.

З питань досудового розслідування розглянуто 17 запитів; нагляду за додержанням і застосуванням законів - 10; організаційно – розпорядчої діяльності – 4; представництва інтересів громадян та держави в суді – 2; підтримання державного обвинувачення в суді – 1; з інших питань - 21. Запити розглянуті органами прокуратури області та відповіді надані запитувачам у встановлений Законом строк.

У звітний період за результатами проведених органами прокуратури області перевірок з питань додержання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» іншими суб’єктами відносин у сфері доступу до публічної інформації на усунення виявлених порушень внесено 42 подання. За наслідками розгляду актів прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 36 посадових осіб органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Органами прокуратури області і надалі приділятиметься належна увага виконанню вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».

  

Старший прокурор прокуратури Івано-Франківської
області з питань забезпечення доступу
до публічної інформації

кількість переглядів: 1028