Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Про розгляд запитів на інформацію у червні 2013 року

У червні 2013 року до прокуратури Івано-Франківської області надійшло 4 запити на інформацію.
За результатами розгляду запитів прокуратурою області надано інформацію на один запит та ще в одному випадку надано мотивоване роз’яснення. Також, у даний період 2 запити за належністю направлено для розгляду підпорядкованим прокурорам.
Запитувачами у 3 випадках були громадяни та в одному представник засобу масової інформації.
Станом на 01.07.2013 року на розгляді у прокуратурі Івано-Франківської області запити на отримання публічної інформації не перебувають.
Загалом упродовж 6 місяців 2013 року органами прокуратури області розглянуто по суті – 39 запитів на отримання публічної інформації. За результатами розгляду надано інформацію на 15 запитів, на 21 надано роз’яснення, у 3випадках у наданні інформації на запити відмовлено.
Запити стосувалися питань досудового розслідування (12), правозахисної діяльності органів прокуратури області (6), організаційно-розпорядчої діяльності (4) та з інших питань прокурорської діяльності (17).

Запити розглянуті органами прокуратури області та відповіді надані запитувачам у строк визначений нормами статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

За результатами проведених у даний період органами прокуратури області перевірок з питань додержання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» розпорядниками інформації на усунення виявлених порушень внесено 33 подання, за документами реагування притягнуто до відповідальності 29 посадових осіб органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Органами прокуратури області і надалі приділятиметься належна увага виконанню вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

Старший прокурор прокуратури Івано-Франківської
області з питань забезпечення доступу
до публічної інформації

кількість переглядів: 74544