Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2016

З початку року до органів прокуратури Івано-Франківської області надійшло майже 2 тисячі звернень

   

Протягом 3 місяців 2016 року до органів прокуратури Івано-Франківської області надійшло 1 876 звернень.
Найбільше звернень надійшло з питань земельних та містобудівних правовідносин, протиправних дій посадовців державних органів контролю, підприємств, установ, організацій, а також щодо порушень конституційних прав і свобод громадян на оплату праці, охорону здоров′я  тощо.
За належністю до органів, уповноважених розглядати по суті порушені у зверненнях питання, надіслано 653 звернення, підпорядкованим прокурорам скеровано 394 звернення.
Вирішено 816 звернень, з яких 36 - від народних депутатів України.
Із загальної кількості вирішених 57% становлять скарги з питань досудового розслідування 3,7% - представництва інтересів громадян і держави в суді, 2,2% - участі у кримінальному провадженні.
Упродовж першого кварталу 2016 року розлянуто 23 запити на інформацію, з яких на 21 запит надано інформацію по суті, на 2 надано роз’яснення та  4 запити скеровано за належністю іншим розпорядникам інформації.
Нагадаємо, до прокуратури Івано-Франківської області та місцевих прокуратур звернення та запити на інформацію тепер можна направляти електронною поштою, а також , зателефонувавши  на «гарячу лінію». 
Електронна пошта:  [email protected]
Телефон «гарячої лінії»: (0342) 75-05-76.
Телефони «гарячої лінії» та електронні поштові адреси прокуратур місцевого рівня за посиланням http://ifr.gp.gov.ua/ua/tel_hotline_emails

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області
 

кількість переглядів: 1880