Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2017

Прокуратура Івано-Франківщини викрила конвертцентр, який "відмивав" мільйони гривень (ФОТО)

    

Працівники прокуратури Івано-Франківської області спільно з співробітниками Головного управління Державної фіскальної служби в області та Служби безпеки України в області припинили діяльність конвертаційного центру, через який переведено у готівку та виведено у тіньовий обіг понад 22 мільйони гривень.

В ході санкціонованих обшуків 23.05.2017 за місцем проживання фігурантів та здійснення протиправної діяльності в місті Івано-Франківську виявлено та вилучено підроблені документи, чорнові записи бухгалтерського обліку, печатки, комп’ютерну техніку та грошові кошти.
Як з’ясувала прокуратура,  група осіб створила низку суб’єктів підприємництва, через які безготівкові кошти переводилися в готівку, надавалися послуги з незаконного формування податкового кредиту з податку на додану вартість для підприємств реального сектору економіки.

Наразі слідчі дії тривають, сума збитків встановлюється.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів ) КК України здійснює прокуратура Івано-Франківської області.

          Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2049