Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.01.2017

Завдяки принциповій позиції прокуратури Івано-Франківської області підтверджено вчинення корупційних правопорушень екс-посадовцями комунального підприємства

  

 За принципової позиції прокуратури двох інженерів комунального підприємства визнано винними у вчиненні правопорушень, пов’язаних з корупцією, відповідальність за які передбачена ч.1 ст. 172-7 КУпАП.
 
Йдеться про двох інженерів комунального підприємства, котрі одночасно були засновниками суб’єкта господарювання, з яким комунальне підприємство уклало більше 40 договорів на понад 600 тис. грн з проведення ремонтних робіт.

Як повідомлялось раніше, прокуратура склала та скерувала до суду адміністративний  протокол за ст. 172-7 КУпАП щодо посадовця комунального підприємства. За цією статтею управлінням департаменту захисту економіки ГУ НП також складено протокол щодо іншого посадовця цього ж підприємства.

 В подальшому вони підписали акти виконаних робіт, проведених підприємствами, співзасновниками яких вони були, не вживши жодних заходів щодо недопущення виникнення реального конфлікту інтересів та не повідомивши  свого керівника про наявність конфлікту інтересів.
Наразі в апеляційні інстанції підтверджені рішення про визнання винними у корупційних правопорушеннях щодо обох правопорушників.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1878