Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2015

На Прикарпатті впіймали за руку ще одного нечесного службовця

Прокуратурою Івано-Франківської області спільно із співробітниками УБОЗ УМВС в області затримано державного виконавця-хабарника.
З’ясовано, що службовець виманав 2,5 тис грн від мешканця м.Калуша за закриття виконавчого провадження та зняття заборони на виїзд за кордон.
Передача грошей відбувалась біля районного відділення Державної виконавчої служби, де й було затримано 26-річного службовця.
За цим фактом прокуратурою Івано-Франківської області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Водночас, прес-служба відомства повідомила, що минулого року правоохоронцями на території області виявлено 60 корупційних злочинів. Сума неправомірної вигоди по закінчених розслідуванням кримінальних провадженнях становить понад 60 тисяч доларів США та 110 тисяч гривень. І це набагато більше, ніж за 2013 рік, протягом якого було зафіксовано 19 тисяч доларів США та 65 тисяч гривень відповідно. З цими сумами повязують неправомірну діяльність 53 посадовців, яких притягнуто до кримінальної відповідальності.

«Голос України» №27, від 14 лютого 2015 р.

кількість переглядів: 1778