Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2022

На Прикарпатті за участі прокурорів в управління АРМА передано два арештовані майнові комплекси, які належать росіянам

    

За клопотанням прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури суд погодив передачу двох майнових комплексів, кінцевими власниками яких є громадяни країни-агресора, в управління АРМА.
 
За даними  слідства, йдеться про підприємства на Прикарпатті, які займались виготовленням труб та карбамідних смол. Також установлено, що ці підприємства ухилялись від сплати податків на суму понад 5 млн грн. Росіяни створили офшорну компанію, через яку контролювали їхню виробничу діяльність.
 
Раніше на ці майнові комплекси за клопотанням прокурорів судом накладено арешт із позбавленням власників права на розпорядження майном.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами умисного ухилення від сплати податків у великих розмірах за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові (з дислокацією в м. Івано-Франківську), та оперативного супроводу УСР в Івано-Франківській області (ч. 2 ст. 212 КК України).

кількість переглядів: 691