Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2022

Стали потерпілим або свідком воєнних злочинів? Телефонуйте уповноваженому прокурору на Івано-Франківщині

 Шановні прикарпатці та внутрішньо переміщеної особи, які перебувають на території Івано-Франківської області!

 Прокурори Офісу Генерального прокурора  здійснюють процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами посягання на територіальну цілісність та недоторканість України, незаконного перетину державного кордону України, ведення агресивної війни, порушення законів та звичаїв війни.

 Якщо Ви стали потерпілими або свідками воєнних злочинів, фіксуйте, надавайте свідчення та докази безпосередньо спеціально уповноваженому прокурору за телефонами:  (096) 882 09 13; (095) 161 47 58.

 Вся важлива інформація про злочини ворога має бути акумульована і задокументована правильно. Це допоможе нам в Міжнародному кримінальному суді в Гаазі та в українських судах, під час потенційних спеціальних міжнародних трибуналів. А також Міністерством закордонних справ у Міжнародному суді ООН, Міністерством юстиції в Європейському суді з прав людини.

 Подавайте інформацію на єдину платформу збору доказів воєнних злочинів РФ.  https://warcrimes.gov.ua - єдиний доказовий хаб, де акумулюється вся інформація про воєнні злочини РФ в Україні. На сайті платформи покрокова інструкція для тих, хто передає свідчення про злочини РФ. Дотримуючись її, кожен зможе зробити великий вклад у нашу спільну перемогу і на юридичному фронті. Громадяни вже подали 4935 матеріалів доказів воєнних злочинів РФ та злочинів проти людяності. І Офіс Генерального прокурора вдячний всім свідомим і небайдужим.
Покарання ворога так само важливе, як і перемога!
 
Слава Україні!
 

кількість переглядів: 103