Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2021

Організатору злочинного угруповання на Прикарпатті повідомлено про підозру за фактом поширення злочинного впливу

   

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру організатору злочинного угруповання за фактом  встановлення та поширення злочинного впливу.

В рамках розслідування кримінального провадження щодо злочинного угруповання, яке скоювало розбійні напади, займалося вимаганням,  учиняло  фізичне насильство і залякування громадян, здобуто докази для обгрунтованої підозри її організатора у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 255-1 КК України.

Нагадаємо: за даними слідства, четверо осіб підшукували жертв, забирали їхні гроші та обкладали регулярною «даниною». Підозрювані залякували потерпілих, погрожували їм насильством і фізичною розправою.

Учасникам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 129, ч. 4 ст. 187, ч. 4 ст. 189 КК України.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в області, оперативний супровід – співробітники Управління СБУ в області.
 
Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1187