Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2021

В Івано-Франківській обласній прокуратурі відбулась зустріч з представниками Уповноваженого Верховної ради України з прав людини (ФОТО)

  


У вівторок, 10 серпня 2021 року, керівник Івано-Франківської обласної прокуратури Роман Хима провів робочу зустріч з представниками Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
 
 
У заході взяли участь представник Уповноваженого в західних областях Світлана Семчишин, регіональний представник Уповноваженого Людмила Непийвода та її координатор по взаємодії з громадськістю, перший заступник керівника обласної прокуратури Руслан Гнідан та начальники відділів обласної прокуратури.
 
Робоча зустріч відбулася  в рамках Меморандуму про співпрацю між Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Офісу Генерального прокурора.
 
Сторони обговорили питання співпраці щодо дотримання прав людини в місцях несвободи та важливості оперативного реагування на виявлені порушення.
 
 За результатами зустрічі прийнято рішення щодо проведення спільних заходів для недопущення порушення прав неповнолітніх та осіб, які опинилися в місцях позбавлення волі.
 
 
Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1197