Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2021

В Івано-Франківську викрили подружжя, яке збувало психотропи через Telegram-канал (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Івано-Франківська викрито та повідомлено про підозру двом особам у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, подружжя із обласного центру з метою незаконного збагачення організувало протиправну схему збуту психотропної речовини – амфетаміну.

Посилки із забороненою речовиною вони упаковували на орендованій квартирі, через створений ними Telegram-канал підшукували наркозалежних осіб, яким у подальшому збували психотропи. Клієнтами наркоділків були мешканці Івано-Франківська та області. Оплату за товар покупці здійснювали шляхом перерахування коштів на електронні гаманці та банківські карти підозрюваних.
 

У рамках досудового розслідування проведено 9 санкціонованих обшуків, у результаті яких вилучено 7 поліетиленових пакетиків з білою порошкоподібною речовиною, 10 мобільних телефонів, 5 банківських карток, пакетики для фасування, електронні ваги, USB-накопичувачі тощо.
 
  

Правоохоронці затримали подружжя в порядку ст. 208 КПК після чергового збуту.

Перевіряється причетність до скоєння злочину інших осіб.

Заходи з викриття протиправної діяльності здійснювались працівниками Управління стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області та слідчими Івано-Франківського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області.
 
Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 551