Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2021

700 дол. США хабара за «вирішення» земельного питання – судитимуть посадовця Калуської міської ради

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно посадової особи Калуської міської ради за фактом одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, керівник одного зі структурних підрозділів міської ради отримав від громадянина 700 дол. США двома частинами за вплив на прийняття рішення стосовно видачі іншою уповноваженою особою висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва гаражів.

Під час передавання частини неправомірної вигоди в сумі 500 дол. США посадовця  затримали в порядку ст. 208 КПК України  у службовому кабінеті.

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в області за оперативного супроводу  Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.
 
Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1518