Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2021

Підозрюваний у вбивстві на Коломийщині перебуватиме під вартою

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури 51-річному жителю одного із сіл Коломийського району повідомлено про підозру в умисному протиправному позбавленні життя іншої людини (ч. 1 ст. 115 КК України).

В ході досудового розслідування встановлено, що 12 червня, у вечірню пору, у власному будинку підозрюваний розпивав спиртне разом із потерпілим. Під час застілля між ними виник конфлікт, у ході якого господар наніс тілесні ушкодження гостю, від яких останній помер. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник відтягнув тіло до річки, а сам втік.

Тільки 19 червня місцеві жителі виявили труп і зателефонували правоохоронцям. Того ж дня особу підозрюваного встановлено та затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі судом задоволено клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває слідство.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.
 
Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1060