Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2021

На Івано-Франківщині чоловіка судитимуть за незаконне заволодіння транспортним засобом та побиття поліцейського

За процесуального керівництва Івано-Франківської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 34-річного чоловіка за фактами незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненого з погрозою застосування насильства, та умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків (ч. 3 ст. 289, ч. 2 ст. 345 КК України).

За даними слідства, обвинувачений, погрожуючи вбивством, незаконно заволодів транспортним засобом потерпілого. У подальшому в ході пошукових дій правоохоронці затримали зловмисника на викраденому транспортному засобі, однак останній почав чинити опір та спричинив одному з поліцейських легкі тілесні ушкодження.

За клопотанням прокурора судом обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Публічне обвинувачення в даному кримінальному провадженні підтримується прокурорами Тлумацького відділу Івано-Франківської окружної прокуратури.

Нагадаємо: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 685