Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

Групу осіб на Прикарпатті викрито на підробці та збуті документів і голографічних захисних елементів (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури трьом особам  повідомлено про підозру у виготовленні голографічних елементів та підробленні документів, печаток, штампів і бланків, збуті та використанні підроблених документів, печаток, штампів (ч. 2 ст.199, ч. 3 ст. 358 КК України).

За даними слідства, група осіб під прикриттям організації з надання інформаційних послуг за грошову винагороду виготовляла посвідчення водія, учасника бойових дій, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, довідки про відсутність судимості, дипломи про вищу освіту, довідки про залишки на банківських рахунках, довідки ПЛР-тестів, відмітки щодо перетину державного кордону тощо.

Виявлено і вилучено підроблені штампи та печатки органів виконавчої влади, бланки суворої звітності, документи з ознаками підробки, приладдя для виготовлення підроблених документів, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, «чорнові» записи, вогнепальну зброю, а також готівку в різній валюті на загальну суму майже 2 млн грн.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Викриття протиправної діяльності під процесуальним керівництвом обласної прокуратури здійснювали працівники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, слідчого управління та відділу протидії кіберзлочинам поліції Прикарпаття.
 
     

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1111