Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2021

У м. Івано-Франківську двох осіб підозрюють у злочинах проти власності

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури двом особам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів проти власності.

Встановлено, що 33-річний раніше судимий чоловік у ніч з 11 на 12 лютого 2021 року шляхом пошкодження замка проник у салон автомобіля, звідки викрав особисті речі й товар на суму понад 10 тис. грн, після чого залишив місце злочину.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні крадіжки (ч. 3 ст. 185 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Окрім того, затримано в порядку ст. 208 КПК України 25-річного мешканця обласного центру, який 14 лютого 2021 року вирвав із рук потерпілої мобільний телефон, після чого з місця вчинення кримінального правопорушення втік, а викраденим розпорядився на власний розсуд, спричинивши матеріальну шкоду на загальну суму 50 тис. грн.

Наразі затриманому повідомлено про підозру в учиненні грабежу, поєднаного з насильством (ч. 2 ст. 186 КК України), та скеровано до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудові розслідування у кримінальних провадженнях під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури здійснюють слідчі Івано-Франківського ВП ГУ НП в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1135