Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2021

До Івано-Франківського СІЗО передавали наркотики у продуктах харчування – підозрюваний перебуватиме під вартою (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури особі, засудженій зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком, повідомлено про підозру в незаконному придбанні, зберіганні та незаконній передачі наркотичних засобів, психотропних речовин у місця позбавлення волі (ч. 2 ст. 307 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Встановлено, що 21-річний молодик передавав у ДУ «Івано-Франківська установа виконання покарань № 12» наркотичні засоби та психотропні речовини. Зокрема, у ході проведення огляду посилки, переданої підозрюваним на ім’я одного з ув’язнених, вилучено два фольгові згортки із амфетаміном, три таблетки бупренорфіну та полімерний згорток із канабісом, які зловмисник помістив у продукти харчування.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


   


Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1377