Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2021

Жителя м. Одеси викрито на вимаганні в прикарпатця повернення неіснуючого боргу. Вироку суду він чекатиме під вартою

 

 

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури 24-річному мешканцю м. Одеси повідомлено про підозру у вимозі передачі чужого майна з погрозою застосування насильства й пошкодження чи знищення майна (ч. 2 ст. 189 КК  України).

Встановлено, що підозрюваний із жовтня 2020 року, погрожуючи застосуванням насильства над потерпілим (мешканцем м. Івано-Франківська) та його близькими родичами, а також пошкодженням чи знищенням майна, вимагав в останнього передачі грошових коштів у сумі 160 тис. грн як повернення неіснуючого боргу.

29 січня 2021 року зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України в м. Одесі. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування триває та здійснюється слідчими СУ ГУ НП в Івано-Франківській області за оперативного супроводу УСБУ в області.

Примітка:
відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 996