Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2020

На Прикарпатті одразу у двох районних центрах викрито осіб, які намагалися надати неправомірну вигоду правоохоронцям (ФОТО)

 

 

За процесуального керівництва Тисменицької та Калуської місцевих прокуратур двох осіб викрито у пропозиції надання неправомірної вигоди правоохоронцям (ч. 3 ст. 369 КК України).

У м. Тисмениці 21-річний чоловік намагався надати поліцейському неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США за уникнення кримінальної відповідальності за крадіжку та хуліганство. У м. Калуші - 59-річний чоловік пропонував 15 тис. грн начальнику слідства за сприяння у вирішенні питання з приводу отримання посвідчення водія.

Наразі молодшому із правопорушників вже вручено підозру, вирішується питання щодо повідомлення про підозру чоловікові, якого викрито під час пропозиції надання неправомірної вигоди у м. Калуші. Невдовзі фігурантам оберуть запобіжні заходи.

Документування протиправної діяльності у кримінальних провадженнях здійснюється управлінням ДВБ Нацполіції України спільно зі слідчими Тисменицького та Калуського ВП ГУ Нацполіції в області.
 
 

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1328