Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2020

Заступник Генпрокурора Ігор Мустеца представив нового керівника Івано-Франківської обласної прокуратури – Романа Химу (ФОТО)

 

 

Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца представив колективу Івано-Франківської обласної прокуратури нового керівника – Романа Химу.

Заступник Генерального прокурора зазначив, що з 11 вересня 2020 року розпочали роботу обласні прокуратури, працівники яких успішно пройшли атестацію, підтвердивши свою професійну кваліфікацію та доброчесність.

Ігор Мустеца охарактеризував очільника обласної прокуратури як умілого організатора та принципового керівника: «Загалом в органах прокуратури Роман Романович працює більш ніж 20 років, а тому його професіоналізм, енергія та наполегливість, без сумніву, дозволять забезпечити роботу обласної прокуратури на належному рівні».

Заступник Генпрокурора побажав новопризначеному прокурору наснаги в подальшій роботі, акцентувавши на основних напрямах, на яких варто зосередити особливу увагу.

У свою чергу, Роман Хима подякував за довіру та запевнив, що скерує всі зусилля на забезпечення правопорядку й законності в області, а також разом із колективом докладатиме максимум зусиль для забезпечення ефективної роботи прокуратури.

Довідково:  Роман Хима народився 30 вересня 1976 року в с. Пістинь Косівського району Івано-Франківської області. Вищу освіту здобув у Чернівецькому державному університеті ім. Федьковича. В органах прокуратури працює з 1998 року. За цей час обіймав різні посади в органах прокуратури Чернівецької та Івано-Франківської областей, у тому числі керівні. До призначення на посаду керівника Івано-Франківської обласної прокуратури працював керівником Коломийської місцевої прокуратури Івано-Франківської області.
 
 
 
 

Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1201