Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2020

Прокурор Івано-Франківської області Юрій Фреїшин взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня Незалежності та Дня Державного прапора України (ФОТО)

 

 

Сьогодні, 23 серпня, прокурор Івано-Франківської області Юрій Фреїшин взяв участь у церемонії підняття Державного прапора до Дня Незалежності та Дня Державного прапора України.
    
В урочистому заході на Вічевому майдані взяли участь голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів, перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, міський голова м. Івано-Франківська Руслан Марцінків, очільники правоохоронних відомств, духовенство, депутати, ветерани, жителі та гості міста.
 
Учасники урочистостей наголосили на тому, що День прапора та День Незалежності України - одні із найголовніших свят у житті держави. Вони - результат боротьби за незалежність і територіальну цілісність.

Колектив прокуратури області вітає громадян із національними святами.

Хай завжди над Україною гордо розвивається синьо-жовтий стяг нашої незалежності, єдності та могутності. Нехай у Ваших серцях завжди живе почуття гордості за Україну, поваги до її національних символів. Бажаємо Вам міцного здоров’я і добробуту, миру, злагоди і щирої віри у гідне майбутнє нашої держави!


Зі святом, українці!
 
 
 


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1607