Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2020

Хід розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП, скоєної поліцейським, перебуває на контролі у прокуратурі області

 

 

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення поліцейським правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілим (ч. 1 ст. 286 КК України).

Як попередньо встановлено, 01 серпня 2020 року, близько 17:00 год, водій автомобіля Audi A6 на іноземній реєстрації здійснив наїзд на двох велосипедистів, один із яких – неповнолітній. Внаслідок ДТП потерпілі отримали тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких визначить експертиза. Водій та пасажир легковика – поліцейські Косівського відділення поліції, які перебували поза службою.

Наразі правоохоронців відсторонено від служби, триває службове розслідування.

У ході невідкладних слідчих дій вилучено автомобіль, за погодженням із процесуальним керівником до суду скеровано клопотання про накладення на нього арешту.

Здійснення досудового розслідування доручено територіальному управлінню ДБР, розташованому у місті Львові. Його хід перебуває на особливому контролі у прокуратурі області.


Пресслужба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1575